פנקייק תפוח אפוי עם רוטב קרמל
אם יש לך אגוזי פקאן, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טבעות תפוח אפויות ברוטב קרמל, תפוחים אפויים ממולאים בשקדים עם רוטב קרמל ותפוח, ו קינמון תפוח אפוי טוסט צרפתי עם רוטב קרמל.
הוראות
לטאטא יחד ביצים ואת 4 החומרים הבאים. (
הוסף חלב חמאה ווניל, לטאטא עד הבלילה מעורבב.
מעיל 8 (7 - x 4-x 1 1/2 אינץ') צלחות אפייה סגלגלות עם ספריי בישול.
מניחים 1 כף חמאה בכל מנה.
אופים ב 425 במשך 3 עד 4 דקות או עד חמאה נמס.
מניחים פרוסות תפוח באופן שווה לתוך מנות; אופים 5 דקות יותר. כפית על 1/2 גביע הבלילה לתוך כל מנה.
מפזרים באופן שווה עם סוכר חום 1/2 כוס פקאן קצוץ.
מפזרים פנקייק עם אבקת סוכר, העליון עם כף גלידה וניל; טפטוף עם רוטב קרמל, ומפזרים אגוזי פקאן קצוצים, קלויים.