פנקייק תפוח קל ורך אפוי
פנקייק תפוח קל ורך אפוי הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק תפוח אפוי, פנקייק תפוח אפוי, ו פנקייק תפוח אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת 10 1/2 אינץ ' לא מקל ovenproof, להמיס את החמאה.
מוסיפים את התפוחים, 1 כף הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים הם זהובים, על 6 דקות.
מוסיפים את 1/4 כוס סירופ מייפל ומבשלים על אש נמוכה עד מעובה, על 1 דקה.
מורחים את התפוחים בשכבה זוגית ומסירים את המחבת מהחום.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בכוס מדידה, לטאטא את חלמוני הביצה עם החלב ואת 2 כפות הנותרים של סוכר.
לטאטא את הנוזל לתוך החומרים יבשים.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות המשרד טופס, על 2 דקות. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה לגרד אותו על התפוחים; להפיץ את הבלילה לקצה.
אופים את הפנקייק בשליש העליון של התנור במשך כ -20 דקות, עד שהוא זהוב, נפוח ומוגדר.
תן לפנקייק להתקרר במשך 5 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה כדי לשחרר את הפנקייק, ואז תהפוך אותו על צלחת הגשה. החלף כל תפוח שאולי נדבק למחבת.
חותכים את פנקייק לתוך טריזים ומגישים מיד עם סירופ מייפל מחומם.