פנקייק תפוח קל ורך אפוי הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק תפוח אפוי, פנקייק תפוח אפוי, ו פנקייק תפוח אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ב מחבת 10 1/2 אינץ ' לא מקל ovenproof, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את התפוחים, 1 כף הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים הם זהובים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
סוכר
4
מוסיפים את 1/4 כוס סירופ מייפל ומבשלים על אש נמוכה עד מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
5
מורחים את התפוחים בשכבה זוגית ומסירים את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בכוס מדידה, לטאטא את חלמוני הביצה עם החלב ואת 2 כפות הנותרים של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מקציף
קערה
7
לטאטא את הנוזל לתוך החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות המשרד טופס, על 2 דקות. מקפלים את הלבנים מוכים לתוך הבלילה לגרד אותו על התפוחים; להפיץ את הבלילה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
תפוח
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
9
אופים את הפנקייק בשליש העליון של התנור במשך כ -20 דקות, עד שהוא זהוב, נפוח ומוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
תן לפנקייק להתקרר במשך 5 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה כדי לשחרר את הפנקייק, ואז תהפוך אותו על צלחת הגשה. החלף כל תפוח שאולי נדבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
11
חותכים את פנקייק לתוך טריזים ומגישים מיד עם סירופ מייפל מחומם.