פנקייק תפוחי אדמה מרוסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לחם פאן לך פירורים פלפל, הקרקע, ואת היד, אתה עושה את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה מרוסק פריך עם ממרח אבוקדו, פיקו דה גאלו, בייקון וביצים, סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו סלט תפוחי אדמה מרוסק.
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; ואז להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מסננים היטב ומוסיפים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מועכים את תפוחי האדמה עם שום ומלח ופלפל. מקפלים 2 1/2 כוסות של panko, ביצה, גבינה, בייקון, בצל, חמאה, ואת שמנת חמוצה. טופס תערובת תפוחי אדמה לתוך קציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת חמוצה
תפוח אדמה
חמאה
גבינה
שום
בייקון
בצל
פאנקו.
ביצה
4
שים את כוס 1 הנותרים של panko בצלחת רדודה לדלות את קציצות תפוחי האדמה בפירורים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פאנקו.
5
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את קציצות תפוחי האדמה ומבשלים עד חום ופריך, 3 עד 4 דקות לכל צד. לארגן על מגש הגשה ולהגיש מיד.