קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה מרוסק

פנקייק תפוחי אדמה מרוסק
פנקייק תפוחי אדמה מרוסק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לחם פאן לך פירורים פלפל, הקרקע, ואת היד, אתה עושה את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה מרוסק פריך עם ממרח אבוקדו, פיקו דה גאלו, בייקון וביצים, סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו סלט תפוחי אדמה מרוסק.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; ואז להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מסננים היטב ומוסיפים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מועכים את תפוחי האדמה עם שום ומלח ופלפל. מקפלים 2 1/2 כוסות של panko, ביצה, גבינה, בייקון, בצל, חמאה, ואת שמנת חמוצה. טופס תערובת תפוחי אדמה לתוך קציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
שוםשום
בייקוןבייקון
בצלבצל
פאנקו.פאנקו.
ביצהביצה
4
שים את כוס 1 הנותרים של panko בצלחת רדודה לדלות את קציצות תפוחי האדמה בפירורים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פאנקו.פאנקו.
5
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את קציצות תפוחי האדמה ומבשלים עד חום ופריך, 3 עד 4 דקות לכל צד. לארגן על מגש הגשה ולהגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה