פנקייק תפוחים אנד קרם
צריכים ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? פנקייק תפוחים אנד קרם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 259 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-16 גרם שומן כל אחת. תמורת 69 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוחים, גבינת שמנת, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 35 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פנקייק בתנור עם תפוחים, פנקייק סופלה עם תפוחי קינמון ומיני פחזניות פנקייק גרמניות עם תפוחי קינמון.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים חלב, ביצים, קמח ומלח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת בתנור בחום של 450 מעלות עד שהיא חמה.
מוסיפים חמאה למחבת; לפרוס על כל התחתית.
יוצקים פנימה את הבלילה; אופים במשך 10 דקות או עד להזהבה.
בינתיים מערבבים סוכר וגבינת שמנת. מערבבים פנימה שמנת חמוצה ווניל. ממלאים את הלביבה ב-3/4 כוס תערובת גבינת שמנת ומעליה תפוחים.
מורחים את יתרת תערובת גבינת השמנת על התפוחים ומפזרים אגוזים.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד.