פנקייק תפוחים עם סירופ סידר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו פנקייק תפוחים עם סירופ סיידר. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-11 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, סיידר תפוחים, חלב חמאה וחמאה נוספת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. עם ציון ספונקולרי של 51%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פנקייק תפוחים מתוקים עם סירופ, פנקייק תפוחים-בייקון עם סירופ, ופנקייק תפוחים-בייקון עם סידר.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים; מערבבים פנימה תפוח וצימוקים.
מערבבים את החמאה, החלמון, החמאה והוניל; מערבבים לתוך החומרים היבשים. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לבלילה.
יוצקים את הבלילה על ידי ערימת 1/4 כוסות על מחבת פסים חמה מצופה בתרסיס בישול; הופכים כאשר נוצרות בועות מלמעלה. מבשלים עד שהצד השני משחים קלות.
בינתיים מערבבים בסיר קטן את הסוכר, עמילן התירס והסיידר עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף מקל קינמון. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. לזרוק מקל קינמון. מערבבים אגוז מוסקט לסירופ.
מגישים לביבות עם סירופ חם וחמאה נוספת אם רוצים.