פסטה 'אנד' אפונה חריפה
ניתן להכין את המתכון ל-Tangy Pasta 'n' Peas תוך כ-25 דקות . תמורת 1.38$ למנה , תקבלו ארוחה שמגישה 5. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 155 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פימיינטוס, חמאה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה לימונית חריפה עם סלמון, אפונה וארטישוק , אפונה חריפה סוכר , ובקר חריף איטי עם אפונה .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה, מוסיפים אפונה במהלך 2-3 הדקות האחרונות. בינתיים, במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, היין או המרק, הפימיינטוס והחרדל; לחמם דרך.
מסננים פסטה ואפונה; מוסיפים לרוטב וזורקים לציפוי.