פסטה אגוז תפוח גבינת עיזים
אם יש לך תפוח, מקרוני מרפק, גבינת עיזים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוח מתובל, אגוז, וקאפקייקס גבינת עיזים, פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים עם סלט תפוחים ואגוזים, ו תאנה, גבינת עיזים וסלט אגוזים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 8 דקות.
מסננים ומניחים בצד בקערה גדולה.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בתפוח; לבשל ומערבבים עד הזהב בקצוות, על 3 דקות.
מערבבים במרק עוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים 2 דקות.
להפחית את החום לנמוך. מערבבים בגבינת עיזים, 2 כפות בכל פעם, לתערובת מרק תפוחים, ערבוב טוב לשלב לאחר כל תוספת.
מערבבים תפוח וגבינת עיזים תערובת עם פסטה סחוטה עד בשילוב.
מערבבים אגוזי מלך, טימין, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור.