פסטה איטלקית
פסטאן איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.14 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, עגבניות משומרות, קליפות פסטה ג'מבו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה פרונטו איטלקי, פרונטו פסטאן איטליאנו, ו סלט פסטה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 3 מרכיבים ראשונים. כפית 2 כפות של תערובת לתוך כל פגז. מסדרים קליפות, ממולאות כלפי מעלה, לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 11 על 7 אינץ'. הניחו בצד.
מבשלים בקר, בצל ושום במחבת גדולה על אש בינונית 15 דקות, תוך ערבוב עד שבשר בקר מתפורר וכבר אינו ורוד; מסננים.
מערבבים עגבניות ו -4 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 10 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות; מבשלים 2 דקות.
יוצקים תערובת בקר על קליפות.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן, אם רוצים.