פסטה ארטישוק פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה ארטישוק Piccatan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. מתכונים דומים: ארטישוק פיקטה, פסטה שרימפס פיקטה, ו פסטה עוף פיקטה.
הוראות
מניחים 24 ארטישוקים במסננת, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי להסיר מיץ מן ארטישוקים; להפריש. (שמור כל ארטישוקים הנותרים לשימוש נוסף.)
משלבים חלבונים ביצה הבא 5 מרכיבים (חלבונים ביצה דרך פלפל); מערבבים עם מקצף. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לדלות ארטישוק בקמח לטבול בתערובת ביצה לבן.
להוסיף 12 ארטישוקים למחבת; לבשל 3 דקות הופך חום מכל הצדדים.
הסר ארטישוק ממחבת; מניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. תניח בצד. חזור על ההליך עם הנותרים 12 ארטישוק תערובת ביצה לבן.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד חם.
מגישים מעל פסטה חמה ורוטב מרינרה מחומם.