קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

אורז מטוגן בדרום מזרח אסיה

אורז מטוגן בדרום מזרח אסיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז מטוגן דרום מזרח אסיה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 459 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא שמן בוטנים, פלפל חריף, פלחי ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל סיני. מתכונים דומים: אורז מטוגן בדרום מזרח אסיה, עוף צלוי דרום מזרח אסיה עם אורז קוקוס, ו אטריות אורז דרום אסייתיות עם קלמרי ועשבי תיבול.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים, 1/2 כפית sambal oelek, ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים ביצים ונשארו 1/2 כפית סמבל oelek בקערה. צמרות ירוקות נפרדות מבצל ירוק, וקוצצים באלכסון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
סמבל אולקסמבל אולק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים תחתיות בצל ירוק לחתיכות 1 אינץ'; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת, מסתחרר מחבת מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים אורז; מוקפץ 1 1/2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
העברת תערובת אורז לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מחממים 2 כפיות שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים שאלוט למחבת; מערבבים ומטגנים 30 שניות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף עוף; מוקפץ 1 1/2 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מוסיפים תערובת סוכר חום למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים תערובת עוף לתערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
לנגב את המחבת נקייה במגבת נייר; להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים ברוקולי ופלפל; מערבבים ומטגנים 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
16
מוסיפים את 1/8 הנותרים מלח כפית, תחתית בצל ירוק, ושום; מוקפץ 1 דקה או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
17
מוסיפים תערובת עוף למחבת, מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב; חוזרים תערובת עוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים תערובת ביצה למחבת, מתערבלים למחבת המעיל; מבשלים 30 שניות או רק עד שהביצה מוגדרת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
להעביר ביצה ללוח חיתוך; קוצצים. מערבבים ביצה ובייקון לתוך תערובת אורז. למעלה עם צמרות בצל ירוק; מקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
סיד טריזסיד טריז
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקjulienne-פלפל אדום לחתוךjulienne-פלפל אדום לחתוך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקב סוכרב סוכר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2פרוסות בייקון, מבושלות ומתפוררותפרוסות בייקון, מבושלות ומתפוררות5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז חום מבושל ומקורראורז חום מבושל ומקורר2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב דגיםרוטב דגים2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חבורהחסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי4פלחי לייםפלחי ליים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2(חוֹרֶף)שמן בוטנים, מחולקשמן בוטנים, מחולק0(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולקמלח, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט פרוס אנכיתשאלוט פרוס אנכית170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לחתיכות 1/2 אינץחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לחתיכות 1/2 אינץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ11 קילו קישואים,sambal oelek (אדמה טרי צ'ילה להדביק), מחולקsambal oelek (אדמה טרי צ'ילה להדביק), מחולק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שמורת דה מורגנזון Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.