פסטה בסגנון אסייתי
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פסטה בסיסית, אפונה שלג, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 88%. מתכונים דומים: נאצ'וס בסגנון אסייתי, המבורגרים בסגנון אסייתי, ו סלט כרוב אסייתי דל שומן לשניים.
הוראות
מערבבים חמאת בוטנים ומים בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה, ערבוב לאחר 30 שניות.
מוסיפים רוטב סויה, ג ' ינג ' ר ופלפל אדום; מערבבים עד חלקה. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד מחומם ביסודיות.
מערבבים פסטה חמה מבושלת, רוטב, גזר, ואפונה שלג; לזרוק היטב. למעלה עם בצל ירוק.