קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: פסטה אל ' Antica Per Timpano

פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: פסטה אל ' Antica Per Timpano
פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: Pastan al ' Antica Per Timpano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 106 גרם של שומן, וסך הכל 1940 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך קרודו פרושוטו, בשר טחון, כמה סורגים אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון), פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 6 ליטרים מים בסיר ספגטי, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק פסטה ולבשל 2 דקות פחות מאשר הוראות החבילה, להסיר ולרענן תחת מים זורמים קרים עד קריר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מרעננת אמבטיה ולזרוק עם 2 כפות שמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מרדדים את פרולה פסטה ל 1/4 אינץ ' עבה. חמאה קערת מתכת ואבק עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להניח את frolla פסטה לחלוטין קו כל הקערה בתוספת 1 1/2 אינץ ' מעבר לקצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים חצי מהריגטוני המבושל עם 2 1/2 כוסות רגו נפוליאון, 1/2 כוס פרמזן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
מערבבים את המחצית הנותרת של הריגטוני המבושל עם מחצית besciamella, 1/4 כוס parmigiano, prosciutto ו צורם נדיב של אגוז מוסקט, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
8
מניחים את הפסטה מעורב לבן לתוך התבנית ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מפזרים מעל עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
מניחים את כדורי הבשר (פולפטה) על הפסטה הלבנה בזהירות בשכבה עקבית ולחץ בזהירות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
מניחים את הפסטה האדומה על הפולפטה ולוחצים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
מקפלים את תוספת 1 1/2 אינץ ' של פרולה פסטה על כל העניין ולחץ בעדינות. מכסים את החלק העליון הפתוח בנייר כסף ומניחים בתנור לאפות במשך 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
הסר מהתנור, הסר רדיד, הפוך על מגש גדול, ולאפשר לנוח 3 דקות. בזהירות לשחרר את הפסטה סביב הבסיס עם סכין ולדפוק עם פרקי אצבעות כדי להסיר מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מגישים מיד עם שאר Parmigiano בצד. זה יהיה לחתוך כמו עוגה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
הפוך באר בקמח על משטח עבודה מעץ.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
17
חותכים את השומן לחתיכות 1/4 אינץ ' ומניחים במרכז הבאר עם החלמונים, מלח וכפית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שומן חזירשומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
18
מערבבים היטב עם קצות האצבעות כדי ליצור מסה גבשושי. להפגיש כמו בצק ללוש במשך 4 עד 5 דקות. לעטוף בניילון ולהניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
19
בסיר פסטה גדול או בתנור הולנדי, משלבים את בשר העגל, בשר, בצל ושמן על חום גבוה ומבשלים עד שהבשר נצרב מכל הצדדים ומיצי הבשר התאדו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
20
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד היין מתאדה והבשר כהה יותר חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מערבבים את העגבניות, נקניקיות, מלח, פתיתי צ ' ילה. להפחית את החום להרתיח ולבשל 21/2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם ברפרוף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
22
הסר מהחום ולהסיר בשר מ ragu. התאם תיבול עם מלח ופלפל, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

מרכיבים

227פלפל האבנרוצ'אק בשר, לחתוך לחתיכותצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחם בן יום, חתוך לקוביות 1 אינץלחם בן יום, חתוך לקוביות 1 אינץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם קלוייםפירורי לחם קלויים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)5קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1צביטהצבוט פתיתי צ'ילה חמיםצבוט פתיתי צ'ילה חמים4חלמוניםחלמונים3ביצים, מכותביצים, מכות591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח4קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח3קרום: פירורי קרקר גרהםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק567פלפל האבנרובשר טחון, עדיף צ'אק.בשר טחון, עדיף צ'אק.8קצת קישואים קצוציםקצת מי קרח.קצת מי קרח.227פלפל האבנרונקניקיות איטלקיות מתוקותנקניקיות איטלקיות מתוקות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי8קצת קישואים קצוציםכמה סורגים אגוז מוסקטכמה סורגים אגוז מוסקט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו1חבורהפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/4 כוס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו, מגורדפקורינו, מגורד1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוי במשך 2 דקות בתנור 400 מעלותצנוברים, קלוי במשך 2 דקות בתנור 400 מעלות227פלפל האבנרוprosciutto crudo, 1/4 אינץ ' קוביותprosciutto crudo, 1/4 אינץ ' קוביות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק8קצת קישואים קצוציםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם2קילוגרםקלופים סן מרזנו עגבניות ומיצים, עבר דרך טחנת מזוןקלופים סן מרזנו עגבניות ומיצים, עבר דרך טחנת מזון227פלפל האבנרועגל, חתוך לחתיכותעגל, חתוך לחתיכות907פלפל האבנרופסטה rigatoni או זיטיפסטה rigatoni או זיטי170פלפל האבנרושומן חזירשומן חזיר