פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: פסטה אל ' Antica Per Timpano
פסטה, בסגנון מיושן, כדי לכסות: Pastan al ' Antica Per Timpano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 106 גרם של שומן, וסך הכל 1940 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך קרודו פרושוטו, בשר טחון, כמה סורגים אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון), פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 6 ליטרים מים בסיר ספגטי, מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק פסטה ולבשל 2 דקות פחות מאשר הוראות החבילה, להסיר ולרענן תחת מים זורמים קרים עד קריר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר מרעננת אמבטיה ולזרוק עם 2 כפות שמן ולהניח בצד.
להניח את frolla פסטה לחלוטין קו כל הקערה בתוספת 1 1/2 אינץ ' מעבר לקצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים חצי מהריגטוני המבושל עם 2 1/2 כוסות רגו נפוליאון, 1/2 כוס פרמזן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטוני
Parmigiano Reggiano
7
מערבבים את המחצית הנותרת של הריגטוני המבושל עם מחצית besciamella, 1/4 כוס parmigiano, prosciutto ו צורם נדיב של אגוז מוסקט, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטוני
Parmigiano Reggiano
פרושוטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
8
מניחים את הפסטה מעורב לבן לתוך התבנית ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מפזרים מעל עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
10
מניחים את כדורי הבשר (פולפטה) על הפסטה הלבנה בזהירות בשכבה עקבית ולחץ בזהירות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
12
מניחים את הפסטה האדומה על הפולפטה ולוחצים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
מקפלים את תוספת 1 1/2 אינץ ' של פרולה פסטה על כל העניין ולחץ בעדינות. מכסים את החלק העליון הפתוח בנייר כסף ומניחים בתנור לאפות במשך 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
14
הסר מהתנור, הסר רדיד, הפוך על מגש גדול, ולאפשר לנוח 3 דקות. בזהירות לשחרר את הפסטה סביב הבסיס עם סכין ולדפוק עם פרקי אצבעות כדי להסיר מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מגישים מיד עם שאר Parmigiano בצד. זה יהיה לחתוך כמו עוגה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
16
הפוך באר בקמח על משטח עבודה מעץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
17
חותכים את השומן לחתיכות 1/4 אינץ ' ומניחים במרכז הבאר עם החלמונים, מלח וכפית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שומן חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
18
מערבבים היטב עם קצות האצבעות כדי ליצור מסה גבשושי. להפגיש כמו בצק ללוש במשך 4 עד 5 דקות. לעטוף בניילון ולהניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
19
בסיר פסטה גדול או בתנור הולנדי, משלבים את בשר העגל, בשר, בצל ושמן על חום גבוה ומבשלים עד שהבשר נצרב מכל הצדדים ומיצי הבשר התאדו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות