פסטה ברוטב וודקה שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם רוטב וודקה שמנת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, שמנת, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסטה עם רוטב וודקה שמנת (אור), פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), ו פסטאן עניבת פרפר ורוטב וודקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
להוסיף 1/4 כפית מלח, פלפל ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים וודקה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית. מערבבים 1/2 כפית מלח, מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות.
מניחים תערובת עגבניות בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת עגבניות למחבת; מערבבים בקרם. לבשל 2 דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים פסטה מבושלת, נשאר 1/4 כפית מלח, ובזיליקום.