קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות6
ציון בריאות64
מגזין

פסטה ברוטב עגבניות-גבינה כחולה

פסטה ברוטב עגבניות-גבינה כחולה
פסטה עם רוטב גבינה כחול-עגבנייה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. אם יש לך פתיתי פלפל, גבינה, גבינה נוספת מתפוררת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. מתכונים דומים: פסטה ברוטב עגבניות גבינה כחולה, רוטב הגבינה הכחולה של בי לפסטה, ו פסטה עם רוטב תרד גבינה כחולה.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית. כאשר חם, מוסיפים שום טחון ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים עגבניות סחוטות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים סוכר, מלח, פלפל ופלפל אדום כתוש לפי הטעם. מבשלים 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם.להפחית את החום לנמוך. מערבבים בגבינה כחולה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שמנת ומערבבים, ואז קצת התזה של חצי וחצי אם הרוטב הוא עבה מדי. מבשלים דקה או שתיים, טועמים ומוסיפים עוד תבלינים כמו needed.At ברגע האחרון, ממש, ממש. תוסיף תרד. מיד לזרוק את הפסטה מבושל סחוט.
מרכיבים שתצטרך
5
הגישו מיד!