פסטה ברוטב עגבניות טריות ונקניקיות
פסטה עם רוטב עגבניות טרי ונקניקייה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת asiago, פלפל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, ו פסטה ברוטב עגבניות טרי.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז ולשמור חם.
בעוד פסטה מבשלת, מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק, ומבשלים 7 עד 8 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר. תניח בצד את הנקניק. נגב מחבת עם מגבת נייר.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום ובצל; מטגנים 3 עד 4 דקות או רק עד מכרז.
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד למכרז.
להחזיר נקניק למחבת, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מניחים פסטה ותערובת טורקיה בקערה גדולה; לזרוק היטב. כף לתוך קערות המשרתים בודדים; מפזרים באופן שווה עם בזיליקום וגבינה.