פסטה ברוטב פלפל אדום קלוי
גשו לסופר וקנו שמן זית, צנוברים, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
פלפלים אדומים צלויים, ולאחר מכן במקום בשקית Ziploc כדי לאפשר להזיע. מקלפים את העורות החרוכים מהפלפלים, ואז מסירים זרעים. תניח בצד.קלי קלות צנוברים במחבת. תניח בצד. פירה עם צנוברים. תניח בצד.לבשל פסטה על פי החבילה directions.In מחבת או סיר מעל חום בינוני, רסס בשמן זית.
מוסיפים בצל קצוץ ושום ומבשלים עד רך.
יוצקים פירה פלפל ומערבבים יחד.
יוצקים שמנת ומערבבים לשלב. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת צורך.
מוסיפים פסטה מבושלת ומערבבים יחד.
מניחים פסטה לתוך קערה, העליון עם פטרוזיליה קצוצה והרבה פרמזן מגולח.תודה על איטליה.חזור על הפעולה לפי הצורך.