פסטה דלעת
פסטה דלעת דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חלב דל שומן, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: תבשיל פסטה דלעת {שבוע דלעת: היום 1}, פסטה דלעת, ו פסטה דלעת.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים את מחית הדלעת, מרק עוף, חלב, מרגרינה, אבקת בצל, פלפל שחור, מלח, ציפורן, אגוז מוסקט, קינמון, וג ' ינג ' ר במחבת גדולה מעל חום נמוך עד מחומם דרך, כ 5 דקות. מערבבים את הפסטה סחוטה, וזורקים עם גבינת פרמזן.