פסטה ו Fagioli III
Pastan E Fagioli III הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 556 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטריות, אורגנו, אסקרול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מ Allrecipes יש 8 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד לסיום, כ 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה, אבל שומרים מים לשימוש מאוחר יותר.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם ושום שומני, בצל ופטריות עד רך.
מניחים אסקרול על גבי ירקות במחבת, ומכסים עד escarole הוא wilts. מערבבים ברוטב עגבניות ושעועית. מתבלים עם אורגנו וסוכר, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 15 עד 20 דקות.
מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב.
מערבבים בכוס 1 של מי הפסטה השמורים; מערבבים יותר במידת הצורך כדי להשיג עקביות הרצוי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.