פסטה ו Fagioli III
Pastan E Fagioli III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 864 קלוריות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, גזר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 98%. מתכונים דומים: 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן.
הוראות
מניחים שעועית חיל הים, עצם חזיר, ו 10 כוסות מים לתוך סיר גדול או תנור הולנדי. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד השעועית הם מכרז, מ 1 1/2 עד 2 שעות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים, שוטפים במים קרים כדי לצנן, ואז מניחים בצד.
ברגע שהשעועית כמעט מוכנה, מחממים שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים בצל ושום, מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים עגבניות, סלרי, גזר, פתיתי פלפל אדום, ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הגזר התרכך, על 10 דקות. בעוד תערובת העגבניות מבעבעת, להסיר את עצם החזיר מן השעועית. להפריד את הבשר מהעצם; לקצוץ את הבשר, ולהשליך את העצם.
כדי לסיים את המרק, מערבבים את השעועית, מקרוני מבושל, חזיר חתוך לתערובת העגבניות; מוסיפים מים נוספים במידת הצורך כדי להכין מרק גושי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל; מבשלים עד המקרוני והשעועית הם גם רכים למדי, מ 5 עד 15 דקות. מערבבים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.