קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה וחומוס: Minestra di Pasta E Ceci

פסטה וחומוס: Minestra di Pasta E Ceci
פסטאן וחומוס: Minestra di Pastan E Ceci עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 438 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא חומוס, שמן זית כתית מעולה, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Pastan e ceci (Pastan And Chickpeas), Pastan E Ceci (פסטה עם חומוס), ו Pastan E Ceci (פסטה עם חומוס).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים על אש בינונית עד שהשום מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
3
מוסיפים את רוטב העגבניות ותערובת המים וממשיכים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מיםמים
4
בינתיים, מניחים חצי חומוס לתוך הקערה של מעבד מזון פירה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מניחים את החומוס שנותר לתוך קערה גדולה ומערבבים את מחית החומוס, יחד עם 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מעבירים את התערובת לסיר עם תערובת רוטב עגבניות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מבשלים לרתיחה עד שהפסטה רכה ועם זאת אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מגישים מיד, לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח