פסטה וחומוס: Minestra di Pasta E Ceci
פסטאן וחומוס: Minestra di Pastan E Ceci עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 438 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא חומוס, שמן זית כתית מעולה, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Pastan e ceci (Pastan And Chickpeas), Pastan E Ceci (פסטה עם חומוס), ו Pastan E Ceci (פסטה עם חומוס).
הוראות
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים על אש בינונית עד שהשום מתחיל להשחים.
מוסיפים את רוטב העגבניות ותערובת המים וממשיכים להתבשל.
בינתיים, מניחים חצי חומוס לתוך הקערה של מעבד מזון פירה.
מניחים את החומוס שנותר לתוך קערה גדולה ומערבבים את מחית החומוס, יחד עם 1 כוס מים חמים.
מעבירים את התערובת לסיר עם תערובת רוטב עגבניות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מבשלים לרתיחה עד שהפסטה רכה ועם זאת אל דנטה.
מגישים מיד, לחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות.
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.