פסטה ופג'ולי
Pastan E Fagioli i is a חלב חינם ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שום, סלרי, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
בקומקום גדול מחממים את השמן מעל חום מתון עד חם.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים ירך חזיר ושום ומבשלים ערבוב במשך 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, שעועית, מניית בקר, טימין, עלה דפנה ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
להעביר 1/2 כוס השעועית למעבד קטן או בלנדר ו מחית. להחזיר שעועית לסיר ולהתבוסס עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים נוזלים לרתיחה ומוסיפים פסטה. מבשלים עד פסטה מכרז, על 6 דקות.