קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן

פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן
פסטאן ופטריות עם ציפוי פירורי פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אספרגוס ופרמזן-ציפוי פירור ביצה, פרמזן חצילים עם ציפוי פירורי לחם פריך, ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 425°f. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' או זכוכית אחרת 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
פרושים פירורים במחבת אפייה רדודה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, ואז לזרוק עם שום, פטרוזיליה, שמן זית, פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסננים פורצ 'יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני כדי להסיר כל חצץ. לטפוח יבש דק קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים חמאה ושמן זית כתית מעולה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, עד בצל זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים פטריות קרמיני, אורגנו, מלח ופלפל וסוט, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מערבבים פורצ ' יני קצוץ, שמורות השריית נוזל, מרק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8
בינתיים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מסננים במסננת, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה ומערבבים בתערובת פטריות ונשאר 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מפזרים ציפוי לחם באופן שווה על פסטה ואופים, חשוף, עד פירורים זהובים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
* ציפוי פירור לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה