פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן
פסטאן ופטריות עם ציפוי פירורי פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אספרגוס ופרמזן-ציפוי פירור ביצה, פרמזן חצילים עם ציפוי פירורי לחם פריך, ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 425°f. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' או זכוכית אחרת 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרכך, כ -20 דקות.
פרושים פירורים במחבת אפייה רדודה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, ואז לזרוק עם שום, פטרוזיליה, שמן זית, פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מסננים פורצ 'יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני כדי להסיר כל חצץ. לטפוח יבש דק קוצצים.
מחממים חמאה ושמן זית כתית מעולה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, עד בצל זהוב, על 8 דקות.
מוסיפים פטריות קרמיני, אורגנו, מלח ופלפל וסוט, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 10 דקות.
מערבבים פורצ ' יני קצוץ, שמורות השריית נוזל, מרק ומבשלים 1 דקה.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד אל דנטה.
מסננים במסננת, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה ומערבבים בתערובת פטריות ונשאר 1/2 כוס גבינה.
מפזרים ציפוי לחם באופן שווה על פסטה ואופים, חשוף, עד פירורים זהובים, 15 עד 20 דקות.
* ציפוי פירור לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.