קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן

פסטה ופטריות עם ציפוי פירמיזן
פסטאן ופטריות עם ציפוי פירורי פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אספרגוס ופרמזן-ציפוי פירור ביצה, פרמזן חצילים עם ציפוי פירורי לחם פריך, ו פסטה עם ציפוי פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 425°f. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' או זכוכית אחרת 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרכך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
פרושים פירורים במחבת אפייה רדודה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, ואז לזרוק עם שום, פטרוזיליה, שמן זית, פלפל, ו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסננים פורצ 'יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני כדי להסיר כל חצץ. לטפוח יבש דק קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים חמאה ושמן זית כתית מעולה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, עד בצל זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות קרמיני, אורגנו, מלח ופלפל וסוט, ערבוב מדי פעם, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות הם השחמה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים פורצ ' יני קצוץ, שמורות השריית נוזל, מרק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
בינתיים, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מסננים במסננת, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה ומערבבים בתערובת פטריות ונשאר 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
מפזרים ציפוי לחם באופן שווה על פסטה ואופים, חשוף, עד פירורים זהובים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
* ציפוי פירור לחם יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות