פסטה חסילוני עגבניות טריות עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא שרימפס, שום, פסטה עם פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . מתכונים דומים: שרימפס מתובל + פסטה ארטישוק עם רוטב עגבניות טרי, פסטה חסילוני פסטו טריים, ו פסטה חסילוני פסטו טריים.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את הפסטה, ומבשל במשך 8 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
ניקוז.
4
במיכל של מעבד מזון, לשלב את השום, בצל ואורגנו. דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את תערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד ריחני וכמעט זהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מערבבים את העגבניות, בזיליקום, מלח ופלפל. מבשלים במשך כ 5 דקות בעוד הפסטה מתבשלת, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
באזיל!
פסטה
8
מערבבים בתרד עד שהוא נבול, ואז ממש לפני הפסטה נעשית, מוסיפים את השרימפס. מבשלים עד מחומם דרך. לזרוק עם פסטה בקערה גדולה, ומערבבים בגבינת מוצרלה.