קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פסטה טורקית פרימוורה

פסטה טורקית פרימוורה
המתכון טורקיה פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 409 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטוצ'יני, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו למחרת טורקיה Primavera, טורקיה Primavera, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2
בינתיים, במחבת 10 אינץ', חום ההלבשה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף תערובת ירקות; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך-במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
מערבבים בטורקיה, עגבניות ומלח. מבשלים על 3 דקות או רק עד טורקיה הוא חם. תערובת הודו כפית על פטוצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
מפזרים גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo