פסטה יוונית אפויה
המתכון פסטה יוונית אפויה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם טלה טחון, חלמונים ביצה, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. נסו פסטה יוונית, פסטה יוונית, ו פסטה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הטלה, הבצל, אורגנו, קינמון, ציפורן וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שה כבר לא ורוד וכל נוזל התאדה, כ 8 דקות.
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. להרתיח על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מופחת מעט, על 5 דקות.
מבשלים את הפסטה עד בקושי אל דנטה; לנקז ולחזור לסיר. בינתיים, בבלנדר, למזג 2 כוסות של ריקוטה עם החלמונים, אגוז מוסקט ו 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. דופק בריקוטה הנותרת.
מוסיפים את סמרטוט הטלה לפסטה וזורקים.
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
יוצקים את תערובת ריקוטה על גבי ומפזרים את 1/4 כוס הנותרים של Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים במרכז התנור במשך כ -20 דקות, עד מחומם דרך. הפעל את broiler על ו לצלות עד העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.