קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פסטה יוונית אפויה

פסטה יוונית אפויה
המתכון פסטה יוונית אפויה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 952 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם טלה טחון, חלמונים ביצה, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. נסו פסטה יוונית, פסטה יוונית, ו פסטה יוונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הטלה, הבצל, אורגנו, קינמון, ציפורן וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שה כבר לא ורוד וכל נוזל התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
מוסיפים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. להרתיח על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מבשלים את הפסטה עד בקושי אל דנטה; לנקז ולחזור לסיר. בינתיים, בבלנדר, למזג 2 כוסות של ריקוטה עם החלמונים, אגוז מוסקט ו 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. דופק בריקוטה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את סמרטוט הטלה לפסטה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
יוצקים את תערובת ריקוטה על גבי ומפזרים את 1/4 כוס הנותרים של Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
9
אופים במרכז התנור במשך כ -20 דקות, עד מחומם דרך. הפעל את broiler על ו לצלות עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני ההגשה.