קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פסטה לחג המולד

פסטה לחג המולד
פסטה לחג המולד יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו את פנצ'טה, פנצ' טה, ריגאטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו פסטה לחג המולד, ערב חג המולד פסטה קונפטי, ו פסטה לחג המולד של ג'ני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הוסף פנצ ' טה ובראון כדי לעבד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
4
העבר pancetta מגבות נייר לניקוז. למחבת מוסיפים את השמן, והבשרים והחומים ומתפוררים במשך 5 דקות. מערבבים שום, וחתיכות pancetta.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
קוצצים גזר, סלרי ובצל ליד התנור ומוסיפים לסיר בזמן העבודה. מבשלים ירקות עם בשר 5 דקות ומוסיפים יין. מבשלים 1 דקה; מוסיפים מלאי ועגבניות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מלאימלאי
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
6
מערבבים פטרוזיליה, allspice, או קינמון ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים רוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות, מינימום, לפני ההגשה. רוטב מחומם רק משתפר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
7
לזרוק פסטה (לבשל רק כמה פסטה כמו שאתה צריך בזמן: חצי פאונד עבור כל 3 אנשים) עם כמה מצקות של רוטב מעיל, ואז קערה העליון עם רוטב נוסף. פסטה למעלה עם הרבה גבינה ולחם pass ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה