פסטה לחג המולד יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1828 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו את פנצ'טה, פנצ' טה, ריגאטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו פסטה לחג המולד, ערב חג המולד פסטה קונפטי, ו פסטה לחג המולד של ג'ני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הוסף פנצ ' טה ובראון כדי לעבד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
4
העבר pancetta מגבות נייר לניקוז. למחבת מוסיפים את השמן, והבשרים והחומים ומתפוררים במשך 5 דקות. מערבבים שום, וחתיכות pancetta.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
5
קוצצים גזר, סלרי ובצל ליד התנור ומוסיפים לסיר בזמן העבודה. מבשלים ירקות עם בשר 5 דקות ומוסיפים יין. מבשלים 1 דקה; מוסיפים מלאי ועגבניות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עגבנייה
גזר
סלרי
בצל
מלאי
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
6
מערבבים פטרוזיליה, allspice, או קינמון ורוטב העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים רוטב לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות, מינימום, לפני ההגשה. רוטב מחומם רק משתפר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
פטרוזיליה
רוטב
7
לזרוק פסטה (לבשל רק כמה פסטה כמו שאתה צריך בזמן: חצי פאונד עבור כל 3 אנשים) עם כמה מצקות של רוטב מעיל, ואז קערה העליון עם רוטב נוסף. פסטה למעלה עם הרבה גבינה ולחם pass ליד השולחן.