פסטה לחקלאים
הפסטה של החקלאים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 711 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, גבינת מוצרלה, גבינת מנצ'גו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ Unami ילדה יש 22 אוהדים. נסו חקלאים שוק פסטה, חקלאים שוק פסטה צמחונית, ו סלט פסטה שוק החקלאים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את פנה ומבשל עד קצת ביישן של אל דנטה, על 7 דקות אם החבילה אומרת 1
ניקוז.בינתיים, בסיר 5 ליטר כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את פילה אנשובי ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתמוססים. תיזהר לא להתיז.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים רק לרגע, עד ארומטי.
מוסיף את הקמח בבת אחת ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, במשך 90 שניות.
מוסיף את החלב, להעלות את החום גבוה, ולהביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. כאשר החלב רותח, מיד להנמיך את החום בינוני נמוך ומבשל עד מעט מעובה, על 5 דקות.את החום, להוסיף את מוצרלה, פונטאו, מנצ ' גו, ו 3/4 כוס של Parmigiano. מערבבים עד גבינה מותכת. מערבבים את בזיליקום, פטרוזיליה, אגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות לטעום עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים את הפסטה.מחממים תנור ל 375 F / 190 C עם מתלה במרכז.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 913 אינץ'.
אופים עד השחמה קלה תוסס, כ -20 דקות.