פסטה לינגווינית עם שרימפס ועגבניות
פסטה לינגווינית עם שרימפס ועגבניות היא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 485 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-558 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו שרימפס לינגוויני עם קישואים ועגבניות, שרימפס לינגוויני עם קישואים ועגבניות, ו לינגוויני עם שרימפס ועגבניות שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את השום; לבשל 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והיין. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר העגבניות רתחו לרוטב, מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות; מביאים לרתיחה מתגלגלת; מערבבים את הלינגוויני וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מתבלים את השרימפס בתיבול קייג ' ון, מלח ופלפל.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את השרימפס ומבשלים עד ורוד מבחוץ וכבר לא שקוף במרכז, כ 5 דקות. מערבבים את השרימפס ברוטב הפסטה, ואז מערבבים את הרוטב לתוך הלינגוויני כדי לשרת.