פסטה מאכלי ים
פסטה מאכלי ים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בזיליקום, גבינת פרמזן, עגבניות שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו פסטה מאכלי ים, פסטאן ופירות ים, ו פסטה מאכלי ים עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת בינונית, מטגנים 1 שן שום ב 1 כף חמאה במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, הבזיליקום והטרגון; מטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את המרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד שהתערובת מגיעה לעובי הרצוי.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במחבת אחרת, מטגנים את השום שנותר בחמאה שנותרה למשך 1 דקה.
להוסיף שרימפס; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים צדפות ומבשלים 3 דקות יותר או עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות יציבות ואטומות.
מוסיפים לתערובת העגבניות.
מסננים פסטה; מעבירים לקערה.
יוצקים תערובת פירות ים על פסטה; לזרוק למעיל.