פסטה מחיטה מלאה עם גרגירי חומוס: לנגנלי קון ססי
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות לבלות במטבח, פסטה מחיטה מלאה עם חומוס: לנגנלי קון אני ססי עשוי להיות מדהים ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חומוס, סלרי, ביצים ושמן זית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פסטאן ססי קון וונגולה, פסטאן אי ססי (פסטה עם חומוס), ו פסטאן אי ססי (פסטאן וחומוס).
הוראות
תל את הקמחים במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ו -1 כף שמן זית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מגובשת, הסר את הבצק מהלוח וגרד וזורק את כל שאריות הנתחים. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרדדים להגדרה הדקה ביותר במכונת גלגול פסטה וחותכים לצורות לא סדירות. הניחו בצד.
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל והסלרי. מבשלים עד להשחמה, ואז מוסיפים את גרגרי החומוס ומבשלים עוד 5 דקות.
מניחים את התערובת בקערה של מעבד מזון ודופקים עד למחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחזירים לתבנית כדי להתחמם.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחית החומוס. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה כדי מעיל, טפטוף עם שמן זית ומגישים.