קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

פסטה מחיטה מלאה עם גרגירי חומוס: לנגנלי קון ססי

פסטה מחיטה מלאה עם גרגירי חומוס: לנגנלי קון ססי
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות לבלות במטבח, פסטה מחיטה מלאה עם חומוס: לנגנלי קון אני ססי עשוי להיות מדהים ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת חומוס, סלרי, ביצים ושמן זית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פסטאן ססי קון וונגולה, פסטאן אי ססי (פסטה עם חומוס), ו פסטאן אי ססי (פסטאן וחומוס).

הוראות

1
תל את הקמחים במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ו -1 כף שמן זית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מגובשת, הסר את הבצק מהלוח וגרד וזורק את כל שאריות הנתחים. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מרדדים להגדרה הדקה ביותר במכונת גלגול פסטה וחותכים לצורות לא סדירות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה ומוסיפים את הבצל והסלרי. מבשלים עד להשחמה, ואז מוסיפים את גרגרי החומוס ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את התערובת בקערה של מעבד מזון ודופקים עד למחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחזירים לתבנית כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחית החומוס. לזרוק על אש גבוהה 1 דקה כדי מעיל, טפטוף עם שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת