פסטה מחיטה מלאה עם נקניק, כרישה ופונטנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה מחיטה מלאה עם נקניק, כרישה, ו Fontinan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פנה, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לדלעת ממולאת פונטינה, נקניק, ופסטה, פסטה עם כרישה ונקניק, ו נקניק הודו, כרוב, סקווש & כרישה על פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים 2 כפיות מלח לרתיחה בסיר גדול. מערבבים פסטה; לכסות חלקית, ולחזור לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 8 דקות או עד פסטה הוא כמעט אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נקניק לתנור ההולנדי; מבשלים 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב להתפורר.
הוסף כרישה; לבשל 2 דקות או עד כרישה הוא רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף כרוב; לבשל 2 דקות או עד כרוב wilts, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, מרק ופלפל הנותרים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד ירקות הם מאוד רך.
מוסיפים פסטה לתנור ההולנדי, משליכים היטב למעיל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן, או עד פסטה הוא אל דנטה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.