הודו צלוי עם מרווה
הודו צלוי עם מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, מרווה שפשף הודו קלוי, ו הודו צלוי עם מרווה ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. דברים חלל טורקיה עם מרווה 4 רבעי בצל. לפזר את הגזר ואת הבצלים הנותרים במחבת צלייה גדולה.
מניחים את ההודו על גבי הבצל והגזר. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח ולהכניס את הכנפיים מתחת לגוף.
מברישים את טורקיה עם חמאה ועונה עם 1 כפית מלח. צולים את ההודו ל-45 דקות.
מוסיפים את המרק למחבת הצלייה. המשך לצלות את טורקיה, מכסה אותו באופן רופף עם נייר אם הוא חומים מהר מדי, עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 165 F, 2 עד 2 1/4 שעות.
בזהירות להטות את טורקיה לרוקן את המיצים מן החלל לתוך המחבת.
להעביר את ההודו ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף. זרוק את הבצל והגזר. שמור את שאריות המחבת לרוטב סיידר קשה.