קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

פסטה מחיטה מלאה עם צדפות מעושנות וראשי כינור

פסטה מחיטה מלאה עם צדפות מעושנות וראשי כינור
פסטה מחיטה מלאה עם צדפות מעושנות וראשי כינור עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות, יין, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 83%. מתכונים דומים: פסטה מחיטה מלאה עם ארטישוק, עוף צלוי ומוזה מעושן, צדפות מעושנות עם מתכון רוטב טקילה, ו ארוחת ערב הערב: צדפות עם נקניק מעושן בטטה וגרגר הנחלים.

הוראות

1
מניחים את ראשי הכינור לסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות. המים יהפכו לחומים.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ומניחים בצד.
3
בזמן שהראשים רותחים, ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הספגטי ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום עד שהוא ריחני, ואז מערבבים פנימה את הצדפות המעושנות. מערבבים פנימה את ראשי הכינור המרוקנים, היין הלבן והמלח. מבשלים עד לחימום, כ -5 דקות. זורקים עם ספגטי, ומגישים עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
FiddleheadsFiddleheads
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטיספגטי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות