פסטה מחיטה מלאה עם צדפות מעושנות וראשי כינור
פסטה מחיטה מלאה עם צדפות מעושנות וראשי כינור עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות, יין, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 83%. מתכונים דומים: פסטה מחיטה מלאה עם ארטישוק, עוף צלוי ומוזה מעושן, צדפות מעושנות עם מתכון רוטב טקילה, ו ארוחת ערב הערב: צדפות עם נקניק מעושן בטטה וגרגר הנחלים.
הוראות
מניחים את ראשי הכינור לסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות. המים יהפכו לחומים.
בזמן שהראשים רותחים, ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הספגטי ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 12 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום עד שהוא ריחני, ואז מערבבים פנימה את הצדפות המעושנות. מערבבים פנימה את ראשי הכינור המרוקנים, היין הלבן והמלח. מבשלים עד לחימום, כ -5 דקות. זורקים עם ספגטי, ומגישים עם גבינת פרמזן.