פסטה מחיטה מלאה של אליס ווטרס עם ויניגרט עגבניות
פסטה מחיטה מלאה של אליס ווטרס עם ויניגרט עגבניות היא טבעוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום קרועים, מלח, עגבניות ירושה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: Ratatouille ' אליס ווטרס, ספגטי של אליס ווטרס עם שום ירוק, ו ארוחת ערב: גספצ'ו של אליס ווטרס.
הוראות
במכתש ועלי, לשלב את השום עם קמצוץ טוב של מלח ולדפוק למשחה חלקה. מערבבים בחומץ.
מערבבים את תערובת שום חומץ עם עגבניות קצוצות וחצי בזיליקום. לכסות ולשרות במשך 15-20 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל עד אל דנטה, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז היטב.
מתבלים את העגבניות במלח לפי הטעם, ואז מוסיפים את השמן.
מוסיפים את הפסטה המבושלת החמה וזורקים היטב לשלב. התאם את העקביות של הרוטב עם מים בישול פסטה ועוד שמן (אם תרצה); העונה כדי לטעום עם מלח ואולי טיפה של חומץ.
מוסיפים את עלי הבזיליקום הנותרים ומגישים חמים.