פסטה מעורבבת ברוטב גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, כך לתת פסטה השליך עם רוטב גבינה כחולה לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, יין מדיירה, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט גבינה כחולה, גבינה כחולה ופרי סלט, ו בייקון גבינה כחולה ארטישוק סלט (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, להמיס חמאה במחבת על חום בינוני.
להוסיף כרישה ואגוזים; לבשל ומערבבים 5 דקות. או עד הכרישות מכרז.
להוסיף בשר חזיר; לבשל 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מבשלים יין ושום בסיר בינוני על אש נמוכה 1 דקות.
להוסיף ממרח גבינת שמנת וחלב; לבשל עד ממרח גבינת שמנת נמס תערובת מעורבב, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה כחולה.
מסננים פסטה; מניחים בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים תערובת חזיר ורוטב גבינה; מערבבים קלות.