פסטה מעטפת עם נקניק וירקות
פסטה פגז עם נקניק וירקות לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קונצ'יגלי" פסטה, מלח, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה אנלטי עם נקניק וירקות, פסטה אפויה עם ירקות שן הארי & נקניק, ו אתגר הצמד: פסטה פנה עם נקניק וירקות.
הוראות
מביאים 2 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה (1 כף מלח).
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי ההוראות, עד אל דנטה.
בעוד פסטה היא להיות מוכנה, לחמם 1 1/2 כוסות מים עם 1/2 כפית מלח בסיר עד רותח.
מוסיפים את כרוב או rabe ומבשלים 8 דקות, או עד מכרז. מסננים ומניחים בצד.
בעוד הירוקים מבשלים, להסיר את הנקניק מן התרמילים שלהם (אם בקישורים) ולהתפורר על מחבת sauté גדולה.
חום על חום בינוני ומבשלים בעדינות עד השחמה קלה, על 8 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הנקניק מהמחבת לקערה, להפריש.
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ למחבת, מטגנים עד רך.
מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.
כאשר הפסטה נעשית, לנקז ולהוסיף למחבת עם הבצל הירוק.
מוסיפים את הנקניק והכרוב (או ראבה) למחבת וזורקים לשלב.
מוסיפים פתיתי פלפל צ ' ילי לפי הטעם.
הערה: אולי כדאי לך לנסות להתנסות עם הוספת קצת פלפל מוקפץ.