פסטה מקסיקנית
המתכון Pastan המקסיקני מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך זיתים, סלסה, פסטה קונכיות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו פסטה מקסיקנית, פסטה ובשר מקסיקני, ו פסטה מחבת מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בזמן שפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית על אש בינונית במחבת גדולה. מבשלים בצל ופלפל בשמן עד להשחמה קלה, 10 דקות. מערבבים תירס וחום דרך. מערבבים שעועית שחורה, עגבניות, סלסה, זיתים, תיבול טאקו ומלח ופלפל ומבשלים עד מחומם היטב, 5 דקות.
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת ולהגיש.