פסטה נקניק איטלקי שמנת הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 6. תמורת $1.45 למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 686 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -53 גרם שומן למנה. אם יש לך נקניק בתפזורת, גבינת רומנו, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה איטלקית מוקרמת , פסטה פסטו שמנת עם 4 גבינות נקניקיות איטלקיות ופסטת פטה שמנת עם נקניקיית עוף איטלקית מתוקה .
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי כיוון האריזה. במחבת גדולה מבשלים נקניק בשמן וחמאה על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים פלפל אדום ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים והנקניק כבר לא ורוד. להוסיף יין או מרק; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את השמנת, הגבינה, המלח והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים על אש נמוכה במשך 8-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מסננים את הפסטה. בקערה גדולה מערבבים את תערובת הנקניקיות והפסטה. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)