פסטה עגבניות אלפרדו
פסטה עגבניות אלפרדו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 430 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.02 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו שימורים של עגבניות, בזיליקום, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 86% , המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה לימון אלפרדו (טבעוני) , פסטה פנה עם רוטב אלפרדו דלעת וטורטליני גבינה אלפרדו .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה מביאים את העגבניות לרתיחה. מבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ-5 דקות. הפחיתו את החום.
מערבבים פנימה את השמנת והבזיליקום; לחמם (לא להרתיח).
מוסיפים פסטה וגבינת פרמזן לרוטב; לזרוק למעיל.