פסטה עגבניות גבינה של לורי
הפסטה העגבנייה עם הגבינה של לורי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך ספגטי, מרק עגבניות מרוכז, נקניק קילבסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינה עגבניות אלפרדו פסטה אופים, נקניק גביני ומחבת פסטה עגבניות, ו Cheesy & Beefy Tomato Corkscrew Pasta Bake.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, לשלב קרם של מרק פטריות, מרק עגבניות, גבינה, קילבסה ופסטה; לערבב היטב.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד מבעבע; לשרת.