פסטה-עוף - ברוקולי אופים
אם יש לכם עוף, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פסטה-עוף - ברוקולי אופים, עוף ברוקולי פסטה לאפות, ו עוף ופסטה ברוקולי אופים.
הוראות
ממיסים 1/2 כוס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ו 2 החומרים הבאים, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד למכרז.
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
להקציף במרק, חצי וחצי, ויין לבן. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מעובה מבעבע.
הסר מהחום; להוסיף 1 כוס גבינה ו 2 מרכיבים הבאים, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים בטורטליני והבא 2 מרכיבים. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
מערבבים יחד 1/2 כוס גבינה מגוררת והבא 3 מרכיבים.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מבעבע.