פסטה עוף סטרוגנוף
עוף סטרוגנוף פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרי, פטרוזיליה, אטריות ביצה רחבות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פסטה בקר סטרוגנוף, פסטה מצרית סטרוגנוף, ו קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים מרווה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ופטריות; מטגנים 5 דקות או עד שהפטריות מתחילות להשחים. תערובת כפית לתוך קערה גדולה.
שלב 1/4 כוס קמח ופפריקה בצלחת רדודה.
חותכים כל חזה עוף חצי לאורכו למחצה; לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'. לדלות רצועות עוף בתערובת קמח; לנער את תערובת הקמח עודף.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף; מפזרים 1/4 מלח כפית ושאר 1/8 פלפל כפית. לטגן 4 דקות או עד שהעוף נעשה.
מוסיפים עוף לתערובת פטריות.
מוסיף מרק ושרי למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מניחים שמנת חמוצה בקערה קטנה; מפזרים 1 קמח כף. מערבבים עם מקצף עד בשילוב. מערבבים תערובת שמנת חמוצה ונותר 3/4 כפית מלח לתוך תערובת מרק. מערבבים בתערובת עוף; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מוסיפים אטריות ופטרוזיליה; מערבבים היטב לשלב.