פסטה עוף קייג'ון
פסטה עוף Cajun עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 826 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך חמאה, פטריות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו פסטה עוף קייג'ון, פסטה עוף קייג'ון, ו פסטה עוף קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מפזרים עוף באופן שווה עם תיבול Cajun ו 1 כפית. מלח. ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוף, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד לסיום.
מוסיפים פלפלים, פטריות ובצל ירוק למחבת, ומטגנים 9 עד 10 דקות או עד שהירקות רכים ונוזלים מתאדים.
להחזיר עוף למחבת; מערבבים במחצית וחצי, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על אש בינונית נמוכה 3 עד 4 דקות או עד מחומם היטב.
הוסף לינגוויני; לזרוק מעיל.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים מיד.
* 1/2 (16-עוז. ניתן להחליף את תיק הפלפלים והבצל הפרוסים קפואים, אדומים וצהובים. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בירדס עין פלפל מוקפץ.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות D ' Alfonso-Curran אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.