פסטה עם אסקרול
פסטה עם אסקרול עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. אם יש לך פלפל jalapeno, gemelli, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פסטת עניבת פרפר עם אסקרול, פסטה עם אסקרול וחומוס, ו Pastan E Fagioli עם Escarole (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל עד רק אל דנטה, על 10 דקות.
מוסיפים את escarole ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 2 דקות יותר.
בינתיים, טוסט צנוברים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, על 1 דקה.
מוסיפים 1 כף שמן זית, פירורי הלחם, ומלח ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד הזהב, כ 2 דקות.
להעביר את התערובת לצלחת. למחוק את המחבת, להוסיף את pancetta ומבשלים עד קריספ, על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר כתם יבש.
להוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית למחבת, ולאחר מכן להוסיף את השום jalapeno ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מסננים את הפסטה ואת escarole, הזמנה 1 כוס מים בישול, ולהוסיף למחבת.
מוסיפים חצי מהפנצ ' טה וזורקים, מטפטפים במספיק מי פסטה כדי להרטיב. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הפסטה בין קערות, העליון עם תערובת פירורי לחם, הנותרים pancetta ואת הפרמזן.