פסטה עם בוטנים וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pastan בוטנים ברוקולי. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. אם יש לכם פסטה עניבת פרפר, פלפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה, על 10 דקות.
ניקוז, הזמנת 6 כפות. מי בישול פסטה. בקערה גדולה, להקציף יחד חמאת בוטנים, טופו, מי בישול שמורים ופלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים פסטה, ברוקולי ופלפל לרוטב חמאת בוטנים וזורקים היטב.