פסטה עם חיתוך ידני עם ריקוטה ואפונה
פסטה עם ריקוטן ואפונה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 935 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שמן זית, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה, ריקוטן ולימון, פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה, ו פסטה לימון עם ריקוטה, אספרגוס ואפונה.
הוראות
מניחים את העגבניות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף ולזרוק עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח. לצלות עד שלפוחיות קלות וריכך, על 5 דקות. תניח בצד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
חותכים את סדינים לזניה לרצועות על 1 אינץ רחב. לבשל עד אל דנטה, על 3 דקות.
מוסיפים את האפונה הקפואה 1 דקה לפני סוף הבישול. שמור 1 כוס מים פסטה, ולאחר מכן לנקז.
מוסיף את ריקוטה, בזיליקום, ו 1/2 כוס מים פסטה לסיר. מערבבים לשלב.
מוסיפים את הפסטה האפונה מנוקזת, ואת העגבניות הקלויות ואת כל מיץ שהם שניתנו. מתבלים במלח ופלפל. שחרר עם יותר מי פסטה במידת הצורך.
מגישים, העליון עם פרמזן מגורר או פקורינו.