קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מגזין

פסטה עם חיתוך ידני עם ריקוטה ואפונה

פסטה עם חיתוך ידני עם ריקוטה ואפונה
פסטה עם ריקוטן ואפונה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 935 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שמן זית, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה, ריקוטן ולימון, פסטה עם אפונה מרוסקת וריקוטה, ו פסטה לימון עם ריקוטה, אספרגוס ואפונה.

הוראות

1
מחממים את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים את העגבניות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף ולזרוק עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח. לצלות עד שלפוחיות קלות וריכך, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
חותכים את סדינים לזניה לרצועות על 1 אינץ רחב. לבשל עד אל דנטה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
5
מוסיפים את האפונה הקפואה 1 דקה לפני סוף הבישול. שמור 1 כוס מים פסטה, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מוסיף את ריקוטה, בזיליקום, ו 1/2 כוס מים פסטה לסיר. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את הפסטה האפונה מנוקזת, ואת העגבניות הקלויות ואת כל מיץ שהם שניתנו. מתבלים במלח ופלפל. שחרר עם יותר מי פסטה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מגישים, העליון עם פרמזן מגורר או פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו