פסטה עם חמישה עשבי תיבול טריים
פסטה עם חמישה עשבי תיבול טריים הוא צמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פטרוזיליה, מרק עוף פחות נתרן, שמן זית extravirgin, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם עגבניות טריות ועשבי תיבול, פסטה עם פסטו ועשבי תיבול טריים, ו פסטה עם סרטנים ועשבי תיבול טריים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית, בזיליקום, אורגנו, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל לפסטה חמה, וזורקים היטב לשלב.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגבניות ושום; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים עירית וקורנית; מטגנים 1 דקה נוספת או עד העגבניות חרוכות מעט ועורות רק מתחילים להתפוצץ.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. לבשל מעל חום גבוה 1 דקה.
הוסף תערובת עגבניות ופטרוזיליה לפסטה; לזרוק בעדינות לשלב.
מפזרים גבינה; מגישים מיד.