פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן
פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 469 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייקים טונה, ציר עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטה שיער מלאך עם עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, צלפים, פטה ולימון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה לינגווינית, מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומתנקזים.
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את הבצל 4 דקות, עד למכרז.
מערבבים את הקורנית, וממשיכים לבשל 2 דקות, עד הבצל הוא חום זהוב. הניחו בצד בצל וקורנית.
מניחים את הטונה בסיר, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השחמה. להפריש, ולשמור על חם.
מחממים את השמן הנותר בסיר. להחזיר את הבצל ואת הקורנית לסיר, ומערבבים ביין הלבן. מבשלים עד מופחת על ידי כ 1 כף.
מערבבים במניות עוף, מיץ לימון וגרידת לימון. להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל 10 דקות, עד מופחת כ 3/4 כוס.
מערבבים את העגבניות המיובשות ואת לבבות ארטישוק לתוך הסיר, ומבשלים רק עד מחומם דרך. להחזיר את הטונה לסיר, ולבשל כדי doneness הרצוי. זרוק את הפסטה המבושלת לסיר. מתבלים במלח ופלפל.