קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן

פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן
פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 469 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייקים טונה, ציר עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטה שיער מלאך עם עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, צלפים, פטה ולימון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים פסטה לינגווינית, מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומתנקזים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את הבצל 4 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים את הקורנית, וממשיכים לבשל 2 דקות, עד הבצל הוא חום זהוב. הניחו בצד בצל וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מניחים את הטונה בסיר, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השחמה. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מחממים את השמן הנותר בסיר. להחזיר את הבצל ואת הקורנית לסיר, ומערבבים ביין הלבן. מבשלים עד מופחת על ידי כ 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מערבבים במניות עוף, מיץ לימון וגרידת לימון. להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל 10 דקות, עד מופחת כ 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מערבבים את העגבניות המיובשות ואת לבבות ארטישוק לתוך הסיר, ומבשלים רק עד מחומם דרך. להחזיר את הטונה לסיר, ולבשל כדי doneness הרצוי. זרוק את הפסטה המבושלת לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה