פסטה עם כרובית וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם כרובית וזיתים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרובית וזיתים (יוון), כרובית עם לימון וזיתים, ו חומוס כרובית עם זיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. לזרוק פרחים כרובית עם שמן זית על תבנית אפייה גדולה ומתבלים עם מלח ופלפל. צלוי, ערבוב ורועד מחבת פעם או פעמיים, עד כרובית הוא השחמה קלות, 15 עד 20 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים פסטה. מבשלים על פי הוראות החבילה או עד רך, אבל לא רגשני, 10 עד 12 דקות; לנקז במסננת. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים זיתים, רוטב מרינרה וכרובית לפסטה בסיר.
מפזרים על 1/4 כוס פרמזן על פסטה ולזרוק.
מגישים עם גבינת פרמזן נותרת לציפוי.